måndag 27 februari 2012

Söndag

Igår hade vi ett späckat schema, jag började dagen med att städa lite här hemma, dammsög, skurade golvet. Blir lite städsugen när solen strålar in och man börjar känna våren i kroppen. Vill ha det rent och fint. Damma bort vintern och mörkret. Imorse var det redan ljust vid 06:30. Vi går mot ljusare tider, så underbart.

Jag och Jolene var ute och lekte lite igår på altan och tog en promenad runt tomten. Första gången hon ville gå i skorna. Stora tjejen. Lite lättare att gå nu när snön är borta kanske :)






Sen vid 14 tiden så åkte hela familjen hem till en av mammorna från bvc-gruppen för att träffas och fika nu när alla barnen har fyllt ett år. Roligt att även träffa papporna. Trevlig trätt.

Dagen avslutades i gustavsberg hos min syster. Det bjöds på en god middag och smarrig milkshake till efterrätt. Tack för igår!

Idag står lekskottet på schemat, det ligger i tullinge. Vi ska möta upp Madde och Ludvig och sen kommer även Johanna och Hugo. Ska bli riktigt roligt.

Ha en solig måndag!

- Bloggat från iPhone

1 kommentar:

  1. Blir också städsugen så här på vårkanten.. misstänker att det har att göra hur allt damm syns när vårsolen lyser på fönstrena! ;)

    SvaraRadera