tisdag 26 juli 2011

Direkt från Finland

Hej alla!

Lånar morsters dator nu och tänkte bara logga in här och säga att vi har det bra här och tar dagen som den kommer. Det är ju semester och ingen stress här inte.

Jolene har kommit in i något nytt mönster och somnar inte först halv tio på kvällen för natten, vet inte om jag tycker det är bra eller inte. I norrland så somande hon i lillstugan ungefär vid 19 tiden varje kväll.
Kanske bara någon period bara nu när man har varit bortrest ett tag. Snart är vi hemma igen och tillbaks till rutinerna och ska börja med lite smakportioner, ska bli roligt faktiskt. Tror och hoppas att hon kommer gilla det mesta. Sitter nu med ena foten och gungar Jolene i babysittern ihopp om att hon ska somna snart. Det ser ljust ut.

På Lördag åker vi vidare till helsingfors där vi ska åka hem med Silja Line och möta upp våra vänner Erika, David och Lilla Charile, han är inte ens en månad ännu. Pytteliten men iallafall så ska det blir jätteroligt att åka kryssning, shoppa lite och äta god mat. Ett bra avslut på denna sommarens resor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar