torsdag 5 januari 2012

Det nya året..

Kunde ju ha börjat bättre. Vi hade det jättetrevligt och roligt, vi började ett helt gäng med att spela kubb och grilla korv hemma hos oss. Vi har en väldigt stor gräsmatta, ungefär som en fotbollsplan. Kanske skaffa staket till sommaren? Men till saken så, efter vi hade spelat kubb så gick vi hem till svärföräldrarna för att fira ännu mer. Det var jag, Emil, Jolene, Emils familj, våra vänner Fredrik, Jenny, Elias som är 5 veckor yngre än Jolene ;), Jennys föräldrar Monika och Greger. Ett helt gäng på nyårsafton och det bjöds på god mat och dricka. Vi spelade Wii, som vi måste köpa hem för det andra, bowling var hur roligt som helst. Bra träning kanske? haha

Jolene var på bra humör hela kvällen och hon fick sin kvällsvälling och somnade gott runt 19 tiden. Efter några timmar tittade svärmor till henne och då hade hon spytt ner hela sängen plus sin snutte. Stackarn, vaknade upp alldeles livrädd. Det gick fort över och hon fick såklart komma upp tvätta av, krama. Efter ett tag försökte vi få henne att somna om, för hon var väldigt trött. Gungade henne i vagnen försiktigt och när hon slöt ögonen så började hon att spy igen, upp fort torka av och krama lite. Efter ett tag gick vi hem strax innan 23 och hon somnade i soffan och hon spydde inge mera och sov hela natten.Det nya året kom ovh vi låg hela familjen och sov, skönt faktiskt.

 Jag och Emil hade klarat oss så långt. MEN så i måndags kom Emil hem tidigare från jobbet, mådde dåligt och  han också började att spy, fick jättejobbiga kramper i benen och magen. Svärmor ringde vårdguiden och vi fick ringa ambulans, jag fick följa med till sjukhuset. Farmor och Linnea, Emils syster passade Jolene sålänge. Svärmor fick gå hem efter någon timme för att hon också började känna sig dålig, då fick svärfar komma hit och titta till Jolene som sov skönt uppe i hennes rum. Kom hem vid 23 tiden.

Men så efter det så blev hela bunten sjuka faster Linnea och svärfar. Efter ett tag på sjukhuset fick Emil hjälp, dropp och massor av prover togs. Det visade sig att han hade fått vinterkräksjukan, nehe?! Han fick sova över 2 hela nätter för han hade tappat så mycket vätska. Igår fick han äntligen komma hem. Skönt men han är inte helt hundra såklart men på bättringsvägen. Nu är bara frågan, kommer jag också få det? Vill inte, tror inte, då hade jag nog haft det vid det här laget. Hoppas ni klarar er.NU kan det bara bli bättre, eller hur.

Förövrigt någon som är positivt så har Jolene börjat sova hela nätter, vi lägger henne oftast kring 19 tiden och de två senaste dagar har hon vaknat 07:30, jag klagar inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar