onsdag 30 november 2011

Onsdag

Började dagen på BVC får mätning och vägning. Hon har stuckit iväg på längden, 5 cm på knappt två månader. Vikten strax under 10 kg. Stora tjejen på sin 10 månaders dag och allt. Grattis mitt allt.



Till något mindre roligt, Jolene vaknade jättesnorig och det hade läkt nummer två i sängen, och hon är alldeles röd på kinderna.

Hon har alltså fått en infektion, stackarn snoret bara rinner. Det röda på hennes kinder har vi kämpat ett tag med, vi utesluter tomat och lax.

Men för några veckor sedan har det röda bara försvunnit av sig själv men nu när hon är förkyld så kommer det röda tillbaks, stackarn.

På tis ska vi på läkarundersökning och ska då prata om vi kan få göra ett pricktest, för att se om det kan vara något speciellt men just nu beror det på förkylningen. Det ser inte så roligt ut men hon är pigg och glad och det är huvudsaken nu.



- Bloggat ifrån min iPhone

2 kommentarer:

  1. Röda kinder kan ha me tändre att göra. Både Mia å Ted har fått röda kinder, snoro å otroligt "frätand" kakkablöjona tå di får tändre. Misstänker ni att ho sko va allergisk mot na mat? Minns att hon va röd om kindre rej tå vi va å hälsa på, men he vart vel bra san igen? He int lätt att veta va di reagerar på.... h. Sofia H

    SvaraRadera
  2. Hoppas hon blir bättre snart, stackarn :(

    SvaraRadera