lördag 17 december 2011

Lördag

Idag fixar vi här hemma, kanske dags att slå in lite klappar också. Fick en liten julkänsla när jag såg snön. I år har vi ingen julgran för den skulle inte få vara ifred. Och vi ska inte fira jul här hemma. Känns lite viktigare med en julgran nästa år.

Igår var vi i Solna hemma hos Stefan, Anna och Alice men de var bara Stefan som var hemma
resten är i Finland. Men får se till att träffa dom snart igen. Erika, David och lille Charlie var också med och vi spelade lite buzz och hade det trevligt.

Ikväll kommer Jessica, Calle och Devin hit. Ska bli jätteroligt, längesen vi träffades nu. Ska bli roligt att se hur stor Devin har blivit nu också. Tiden går så fort.

Juste till något helt annat, Jolenes sovrutiner är riktigt upp och ner just nu. Okej hon har varit snorig och sovit bra på dagarna och sådär på nätterna men nu helt plötsligt så vill hon inte alls sova på dagarna känns det som.






Igår sov hon 1 gång på hela dagen, i nästan 2 timmar, helt förståeligt. Men nu har hon inte sovit sen 8 imorse. Hon är ju nöjd och så men vill inte heller att hon ska sova i 2 timmar så nära läggdags. Aja vi får se hur det hela utvecklas.






Trevlig lördag på er.

- Bloggat ifrån min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar