tisdag 13 december 2011

Doftar gott i hela huset!!!




Gissa vad jag gör?

Idag var vi iväg och handlade en snabbis så det var rätt mycket att bära. Så först gick jag upp med Jolene och en kasse. Satt henne på golvet och sen sprang jag ner för att hämta lite smått som låg löst i bilen och när jag öppnar dörren så för jag synd på henne såhär, haha.



Det var väldigt gott med lussebulle kan jag säga. Det är ju trots allt lucia haha busunge.

- Bloggat ifrån min iPhone

7 kommentarer:

  1. Haha, vad gulligt. Ja, man får ju passa på när chansen ges ;)

    SvaraRadera
  2. Sv: Åh haha helt galet underbart! Jamen visst är dom, det gäller verkligen att ha koll. ;) För någon månad sedan när Isabella och jag var och handlade så fick hon hålla min kexchoklad som jag skulle köpa. Efter en stund tycker jag hon verkar liiiite för nöjd, och minsann så hade hon bitit upp ett litet hål i chokladen och satt alldeles nöjd och sög på den. Tokungar! ;)

    SvaraRadera
  3. Åh vad gott! Minna älskar också lussebullar. Och pepparkakor :)

    SvaraRadera
  4. Hihi.. Lexie har också "nallat" av lussebullarna här hemma!! :) Men dom måste ju också få smaka på lite godsaker!! :)

    Angående vilken foundation jag använder så kommer den från Make Up store! Det är en matt foundation som heter Natural C01, men det är ju olika vilken hudton man har. Över detta har jag även en dual fondation puder som heter Paris! :)

    Kostar ju en del men jag har varit nöjd och tänker nog fortsätta med detta!

    Kram

    SvaraRadera